De Voorzaal

De Voorzaal is een sfeervolle zaal geschikt voor afstudeerborrels en feesten. Deze zaal beschikt ook over podium en een professionele licht- en geluidsinstallatie en is gebouwd als een geluidsdoos waardoor de zaal zeer goed geïsoleerd is. Dit is daarmee dan ook de feestzaal van de Delftsche Studenten Bond. De capaciteit van de Voorzaal is 150 man zonder podium en 100 man met podium.

Tijdens een gewone borrelweek wordt deze zaal vaak gebruikt voor rustigere borrels met statafels voor een spelletje.

Feesten in deze zaal worden groots neergezet door onze Licht & Geluidscommissie. Dit zijn leden die het leuk vinden om de techniek te regelen en zo hebben we een commissie opgebouwd met veel verstand hiervan.

Voorzaal
Bandjes

Op onze feesten treden vaak bandjes op. Ook hebben we onze eigen ‘Bondsband’, de Blij dat je hier Band. Zij repeteren wekelijks en stellen hun eigen repertoire op en spelen vaak op onze eigen feesten.

Voorzaal
Gala

Elk jaar houden we een gala. Samen met een date en gekleed in galajurk of rokkostuum zijn dit altijd mooie avonden. De zaal wordt mooi aangekleed en er zijn heerlijke drankjes te krijgen.

Voorzaal
Open feesten

Er worden elk jaar zeker vier open feesten georganiseerd met een leuk thema. Veel bezoekers komen gekleed met een item in thema en met de bijpassende aankleding is het altijd een goed feest.

Andere zalen