De Achterzaal

De Achterzaal is onze standaard borrelzaal en hier bevindt zich de beroemde kroonluchter. Van een ludieke themaborrel met een auto tot een schuimfeest of zelfs lasergamen; het is hier allemaal mogelijk.

In de achterzaal is ruimte voor 200 man. Op woensdag borrelt bijna de hele vereniging en is de zaal goed gevuld. Ook op de andere borreldagen zijn er altijd genoeg leden te vinden die in zijn voor een borrel. Tijdens feesten biedt deze zaal de perfecte gelegenheid om bij te komen van het dansen en een praatje te maken.

Aan de bar is plaats voor ongeveer vijftien barkrukken waar elke borrel de populanten een lekker biertje drinken. Met vier sterkplanken en twee taps is er voor iedereen wel iets lekkers te drinken.

Vanuit de achterzaal kun je ook doorlopen naar de tuin om in de zomer lekker een radler of witbiertje te drinken in het zonnetje.

Achterzaal
Themaborrels

Commissies, colleges en het Kader (de leden die een borrel draaiend houden door achter de bar te staan of avondverantwoordelijke te zijn) organiseren maandelijks leuke themaborrels met een activiteit.

Achterzaal
Zomerbierenfestival

Het Zomerbierenfestival is een perfecte avond om lekker wat speciaalbier uit te proberen, te genieten van een hapje en te luisteren naar leuke bandjes en singer-songwriters

Achterzaal
Creatieve activiteiten

De luifel boven de bar biedt doorgaan naar onze vergaderzaal. Met het archery tag toernooi bood dit een mooie sluiproute om de tegenstander te slim af te zijn.

Andere zalen