Jong talent uit Delft

Via de DSB is het mogelijk om met het breedste scala aan Delftse studenten kennis te maken. Met de ruimte voor iedereen om zich te ontplooien binnen de vereniging via commissies, werkgroepen en onderverenigingen, en ook op externe gebieden, zoals studieverenigingen, de Studentenraad en op politiek vlak, creëert de DSB voor alle leden kansen op hun interessegebied. Door onze compacte vorm, en verticale structuur, worden nieuwe leden hier direct bij betrokken, en blijven oudere leden er ook geïnteresseerd in.

Bedrijvendagen

Regelmatig organiseert DSB bedrijvendagen waar technische bedrijven uitgenodigd worden om te spreken. Door mee te doen met een bedrijvendag kom je alvast in contact met het bedrijfsleven. Deze middagen of avonden hebben een vrije en vaak interactieve indeling. Ook worden er soms gadgets zoals de Google Glass gedemonstreerd. Na een presentatie wordt er vaak met de bedrijven geborreld, waarbij persoonlijk contact met onze leden mogelijk is.

In de huidige situatie zijn fysieke bijeenkomsten helaas niet mogelijk. In plaats hiervan bieden wij de mogelijkheid interviews of podcasts uit te zenden via onze interne radiozender. Voor meer informatie kunt u mailen naar externecontacten@delftschestudentenbond.nl .

Aanpak op maat

Door het jaar heen organiseert de DSB tal aan Delftsbrede activiteiten. Rangerend van sporttoernooien, tot feesten, tot cultuurevenementen, trekt de DSB zowel leden van de vereniging als externen. Daarnaast onderhouden we een Facebook- en LinkedInpagina, en wordt er wekelijks een nieuwsbrief uitgebracht naar al onze leden. Ook brengen wij jaarlijks een jaarboek uit. Hierin bieden wij mogelijkheden om naamsbekendheid voor uw bedrijf te creëren, en meer te promoten.

Bent u geïnteresseerd in het creëren van naamsbekendheid bij onze leden? U kunt contact met ons opnemen via externecontacten@delftschestudentenbond.nl. Dan zullen we ervoor zorgen dat we een samenwerking aangaan die het beste inspeelt op uw bedrijf.

Over de Commissie Externe Relaties

De Commissie Externe Relaties (CER) zet zich in voor studenten, zowel voor het heden als voor hun toekomst. De CER is de eerste stap voor onze leden om zich in de bedrijvenwereld te begeven. Wij zetten ons in om een zo goed mogelijke startpositie te creëren, alsmede het vinden en samenwerken met bedrijven die in hun interessegebied liggen. Op deze manier steunen wij de contacten van de toekomst, nu. Elk jaar vormt zich een nieuwe groep die er bovenop zit om dit te verwezenlijken.