Commissies

Bij de Delftsche Studenten Bond is er voor ieder lid de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn veel verschillende manieren waarop dat kan, waaronder commissies. Onze vereniging wil iedereen de kans geven om mooie activiteiten en gave feesten neer te zetten. Dit kan al vanaf je eerste jaar op verschillende manieren!

In totaal zijn er rond de 30 commissies bij de DSB in verschillende maten van tijdsintensiviteit. Hieronder een kleine doorsnede van onze commissies.

Achterzaal
EFFCie

Dit jaar organiseert DSB het eerstejaars federatiefeest. Dit feest, voor eerstejaars door eerstejaars, wordt elk jaar in een andere stad georganiseerd. Aankomende januari komen studenten uit heel Nederland naar onze vereniging om één van de dikste feesten van het jaar neer te zetten.

Achterzaal
Diescommissie

In de jaarlijkse Dies vieren we de verjaardag van de vereniging op een traditionele manier. (Wil je meer weten over onze geschiedenis? klik dan hier). De twee feestweken waar de Dies uit bestaat worden georganiseerd door de Diescommissie. Deze commissie is 10 weken fulltime om dit te organiseren en zelf een geweldige tijd te hebben.

Achterzaal
Ontvangstweekcommissie

De Ontvangstweekcommissie is de commissie die alle DSB activiteiten tijdens de OWee organiseert. Dit doen ze in het laatste kwartaal van het jaar. Zij zijn er helemaal voor jullie, en staan klaar om al jullie vragen over DSB te beantwoorden. Wil je meer weten over de OWee? klik dan hier