De Vereniging van Reünisten (VvR)

Studenten die elkaar leren kennen op de DSB gaan vaak ook na hun studententijd nog met elkaar om. Men bouwt een hechte band op door de vele ervaringen die samen worden beleefd. Deze band blijft het hele leven bestaan. De Vereniging van Reünisten (VvR) heeft als doel het voortzetten van de onderlinge contacten die zijn opgedaan door oud-leden van de DSB. Reünisten zijn daarnaast ook nog betrokken bij DSB om deze in allerlei aspecten te ondersteunen.

Lidmaatschap structuur

Na het afstuderen eindigt het lidmaatschap bij DSB, maar begint het lidmaatschap bij de VvR. Door de jaren heen is dit een groot gezelschap geworden. Het is onder reünisten gebruikelijk om een vrijwillige contributie te betalen. Hiermee worden de activiteiten mogelijk gemaakt en steun je tevens de DSB.

Activiteiten

Er worden gedurende het jaar allerlei activiteiten georganiseerd voor reünisten om elkaar weer te zien en om zo nu en dan de oude tijden te laten herleven. Hierbij leren personen uit andere generaties elkaar ook kennen en worden er mooie verhalen uitgewisseld. Deze activiteiten worden mede georganiseerd door de reüniecommissie die huidige DSB leden bestaat. De afgelopen jaren waren er reünies voor specifieke jaargangen, diners met reünisten en bondsleden samen, wijnproeverijen, rondvaarten door Delft, motortoertochten en bezoeken aan huidige studentenhuizen.

Reünie
Reünies op de sociëteit
Reünie
Activiteiten in Delft
VvR website

De VvR heeft een eigen site waar leden het reünistenbestand kunnen benaderen om oude bekenden op te zoeken. Tevens zijn daar de geplande activiteiten te zien en kan je je daarvoor inschrijven.