Sociëteit Tyche

Al 71 jaar zijn wij trotse eigenaar van een prachtig monumentaal pand aan de Oude Delft 123. Onze sociëteit draagt de naam Tyché (de Griekse god van het lot) en door leden wordt het pand vaak de Kroeg genoemd.

In ons pand met de vele ruimtes en mogelijkheden kunnen we de gekste activiteiten en grootste feesten organiseren. Denk aan een grote achterzaal waar je een strandfeest organiseert door er gewoon veel zand in te storten of een schuimfeest met schuim tot over de bar! Ook hangt hier een kroonluchter die sterk genoeg is om 15 man in te laten zitten. De geluiddempende voorzaal, waar je tot in de vroege uurtjes zoveel herrie kunt maken als je wilt door een gezellig feest te houden of met onze band te oefenen.

Als je gewoon een keer een avondje wilt relaxen, kan dat in de kelderbar. Dit is een sfeervolle ruimte waar ook gepoold of gekaart kan worden, onder het genot van een heerlijk speciaalbiertje.

Verder hebben we een mooie grote tuin waar 's zomers onder andere gezellig geborreld en gebarbecued kan worden in de zon.